Što nudimo

Edukativni programi prilagođeni vašim potrebama

Nudimo specijalizirane radionice i tečajeve za osposobljavanje i izgradnju kapaciteta iz područja kulturnog upravljanja, baštine, kulturnog turizma i drugih srodnih područja, prilagođene vašim potrebama. Naš inovativan i održiv pristup sastoji se od identificiranja potreba i razrađivanja prilagođenih trening programa za vaše fokus grupe. Surađujemo s nacionalnim i međunarodnim stručnjacima te vjerujemo kako je prijenos znanja i ekspertize iz ostalih dijelova Europe ključan za rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši gradovi i županije kao što vjerujemo da je ta suradnja nužna za osnaživanje civilnog sektora i mladih te izgradnje kapaciteta kulturnih profesionalaca u Hrvatskoj. Javite nam se s upitima!

 


Savjetovanje i projektni menadžment

Nudimo administrativnu i tehničku podršku javnim i privatnim institucijama, nevladinim organizacijama, ali i umjetnicima koji trebaju pomoć prilikom prijave na natječaje za sufinanciranje projekata europskim sredstvima ( posebice za programe Erasmus+ i Europa za građane) ili prilikom provedbe projekata na lokalnoj ili europskoj razini. Također, pomažemo vam u pronalasku međunarodnih partnera i mogućnosti financiranja vaših ideja.

 


 

Promocija vašeg rada

Jeste li umjetnik ili obrtnik, mlada kreativna osoba?

Možemo vam pomoći u promociji vašeg rada na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Dio besplatne savjetodavne usluge za kulturni i kreativni sektor u Hrvatskoj, trenutno razvijamo nekoliko projekata vezanih za promociju umjetnika, fokusirajući se na promišljanje mlađih generacija. Ako ste jedni od njih, javite nam se!

hrHrvatski