Pop-up događanja

CHC meetsCHC talks

CHC meets i talks su besplatni i povremeni pop-up događaji organizirani Hrvatskoj, u prostorima različitih organizacija, dostupni svim zainteresiranim i potencijalnim budućim članovima.

Glavni cilj CHC meets-a je učenje od drugih kreativaca, razmjena ideja i stvaranje kreativne zajednice. Zainteresirani smo za okupljanje lokalne zajednice i predstavljanje radne i životne filozofije naših gostiju koji često dolaze iz inozemstva. Na ovaj način promoviramo rad umjetnika, nevladinih organizacija, društvenih poduzeća te nekonvencionalne načine rada i razmišljanja.

CHC talks potiču stvaranje otvorenog i kreativnog okruženja za razgovore o određenoj tematici vezanoj za umjetnost, kulturu i kulturni menadžment te kroz njih uvodimo nove koncepte i potičemo sudjelovanje na našim sadašnjim i budućim projektima. Cilj je kroz horizontalni način rada potaknuti sve zainteresirane na aktivno sudjelovanje u radu CHC-a, jačajući time društveni učinak i suprotstavljajući se tradicionalnim hijerarhijskim strukturama.

 

hrHrvatski