Prodaja umjetničkih radova na donacije

Prodaja umjetničkih radova na donacije

Umjetnica i naša suradnica Andrea Resner pokrenula je inicijativu prodaje radova na donacije, od kojih polovica ide udruzi Domine za pomoć žrtvama nasilja i obiteljskog nasilja koje je trenutno u porastu. Inicijativi su se pridružili i drugi umjetnici Glorija LizdeJelena BandoIvan MarkovićArtikal i Tena Pavletić.

Prodaja se odvija isključivo putem donacija i svatko nudi cijenu po svojim mogućnostima. Nijedna donacija nije premala, iako bi bilo poželjno da minimalan iznos bude barem dvostruki iznos poštarine. Sve iznad toga je više nego dobrodošlo.

Ovom akcijom podržavate mlade umjetnike ali i rad Udruga Domine kojoj ide 50% profita. Više o njima možete saznati na www.domine.hr.

Za ponude i pitanja kontaktirajte autore. Ukoliko se kao umjetnik/ca želite priključiti ovoj akciji, kontaktirajte Andreu Resner na andrearesner@gmail.com ili nam se javite na info@culturehubcroatia.hr

 

Fotografkinja Glorija Lizde nudi dva motiva fotografija (Blue 1 i Blue 2), isprintanih i uokvirenih (dimenzije 23x23cm). Javiti joj se možete putem instagrama ili na mail glorija.lizde@gmail.com.

Slikarica Jelena Bando daje na prodaju grafike otisnute u tehnici sitotiska. Ukupno 4 motiva, po nekoliko primjeraka od svakog. Javite joj se na instagram ili mail jelena.bando@gmail.com.

Slikar Ivan Marković nudi sitotisak “Noćno cvijeće” u nekoliko primjeraka. Za pitanja i ponude javite mu se putem instagrama ili na mail markovic.srce@gmail.com.

Street art umjetnica Artikal daje na prodaju tri crteža: “Cvijet” (30x40cm, akvarel , olovka, flomaster); “Noga” (30x40cm,akvarel , olovka, flomaster); “Okruženje” (50x70cm, akvarel , olovka, flomaster). Javite joj se putem instagrama.

Umjetnica Andrea Resner nudi grafiku u digitalnom tisku “Moon Atlantis” (48x68cm), te sitotisak “September premonition” (22x30cm) u tri boje: zlatna, srebrna i neonsko roza. Za kupnju svog primjerka grafike kontaktirajte Andreu na mail andrearesner@gmail.com ili putem njenog instagram profila.

Fotografkinja Tena Pavletić nudi fotografije veličine 20×30 cm sa crnim rubom, uokvirene i potpisane. Fotografije su snimljene analogno. Za ponude i pitanja kontaktirajte autoricu putem Facebook-a i Instagrama: @tenapavletic ili e-maila: tenapavletic@gmail.com

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *