Erasmus+

Erasmus+ projekti - od prijave do provedbe


9. siječnja 2018., 10:00 - 15:00, Info zona, Jerina ulica 1, Split


Otvorena radionica „Erasmus+ projekti – od prijave do provedbe“ organizirana je u suradnji s Info zonom Split, u čijim prostorijama se održavala 9. siječnja 2018. Tijekom radionice, sudionici su imali priliku čuti informacije o Erasmus+ programu općenito, kao i o specifičnostima Ključnih akcija 1, 2 i 3. Drugi dio ove jednodnevne radionice bio je posvećen praktičnom radu na idejama za moguće projektne prijedloge.

Sudionici su imali priliku saznati više o mogućnostima koje nudi Erasmus+ program, kako poboljšati svoje ideje, dobili su praktične savjete te naučili iz međusobne razmjene iskustva.


 


17. siječnja 2019., 10:00 - 14:00, Klub Zona, Jerina ulica 1, Split

 

Naša druga radionica o Erasmus+ projektima održana je 17. siječnja 2019. u prostoru Info zone u suradnji s Klubom Zona Split. Sudionici su imali priliku čuti informacije o Erasmus+ programu općenito, kao i o specifičnostima Ključnih akcija 1, 2 i 3. Goran Biličić iz Kluba Zona te Renato Busatto iz Kluba mladih Split predstavili su uspješne primjere Erasmus+ projekata iz njihovih organizacija, dok smo mi predstavili naš Erasmus+ projekt „Our Memories and I“. Drugi dio radionice bio je posvećen praktičnom radu na idejama za moguće projektne prijedloge.

 

hrHrvatski