Revitalizacija kulturne baštine

29. rujna 2017., Muzej Grada Kaštela, Kaštel Sućurac Museum of the City of Kaštela, Kaštel Sućurac

Završno događanje međunarodne radionice: „Revitalizacija kulturne baštine: primjeri dobre prakse i predstavljanje rezultata radionice“

 

U okviru međunarodne radionice organizirane od strane Culture Hub Croatia i Grada Kaštela u suradnji s European Heritage Volunteers, svi su imali priliku sudjelovati!hop organized by the Culture Hub Croatia and the City of Kaštela in collaboration with the European Heritage Volunteers, everyone got the chance to participate!

Kako bismo zaključili ovu desetodnevnu radionicu, organizirali smo događanje otvoren za javnost u Muzeju grada Kaštela (Gospojska Štrada 1, Kaštel Sućurac).

Budući da su prijenos znanja i razmjena iskustva važan dio našeg djelovanje, ova završna večer bila je prilika da međunarodni studenti predstave primjere dobre prakse revitalizacije i održive upotrebe kulturne baštine iz svojih zemlja kao i rezultate rada u Kaštelima.

Tijekom kratkog perioda vremena, volonteri su uspješno shvatili / razumjeli kontekst i napravili cjelovitu analizu Kaštela s posebnim naglaskom na dvije kule u središtu projekta. Predstavili su kreativna rješenja u pogledu fizičke i tematske povezanosti kula Glavica i Lodi s gradom te u pogledu njihovih funkcija, prilagođenih njihovom okruženju i lokalnom stanovništvu.

Preuzmite cijelo izvješće u PDF formatu.
Preuzmite program: Hrvatski / English

 


 

Uz podršku:

hrHrvatski