#3 – Community Call: Perspektive za suradnju

29. listopada 2019., 18:30 - 19:30
Online putem aplikacije Zoom


Zašto?

Nakon više od dvije godine djelovanja, primijetili smo da naši članovi i drugi zainteresirani za naše aktivnosti i planove za budućnost su pojedinci različitih profila - neki od njih su trenutno u Europi i svijetu, ali još uvijek žele na neki način doprinijeti razvoju kulture u Hrvatskoj, dok su drugi u Splitu, Zagrebu, Rijeci i drugim hrvatskim gradovima, ali svi smo povezani istim interesima za umjetnost i kulturu. Budući da su otvorenost i njegovanje suradnje naše temeljne vrijednosti, radimo na tome da se još više povežemo. Događaji "licem u lice" važni su, ali jednako je važno i korištenje digitalnih alata za poticanje i unapređenje suradnje. Stoga je treće izdanje CHC talksa bio i naš prvi online sastanak sa zajednicom.

O čemu?

Eksperimentiranje kao i uvijek. Ali, ovo je bio dnevni red:

Uvod: svatko od prisutnih predstavio je sebe i vlastite interese.
Što je novo u CHC-u? Objasnile smo na čemu trenutno radimo i gdje se vidimo u nadolazećem razdoblju.
Kako možemo surađivati? Na temelju interesa zajednice i naših planova, razgovarali smo o mogućnostima potencijalnim suradnjama.
Odjava: Definirali smo sljedeće korake i planirale sljedeći sastanak za kraj godine u Zagrebu.

Za koga?

Poziv je bio namijenjen svim otvorenim pojedincima, profesionalcima i amaterima u kulturu, onima koji vjeruju da je moguć drugačiji način rada i da su suradnje pravi put ka razvoju; freelanceri, umjetnici, inovatori, poduzetnici, kreativci, studenti, pokretači promjena...

Gdje?

Online putem aplikacije Zoom.

Bilješke sa sastanka dostupne su OVDJE .

hrHrvatski
en_USEnglish hrHrvatski