INVISIBLI

22. svibnja 2017., dvorište kluba Kocka, Split

Radionica kreativnog razmišljanja

Kako razmišljati izvan okvira i ostvariti svoj puni potencijal?

 

 

Na ovoj kreativnoj radionici, održanoj u suradnji s Invisibli, predstavili smo nekoliko kreativnih metoda pomoću kojih smo osvijestili neke dijelove našeg svakodnevnog načina razmišljanja za koje nismo bili svjesni da postoje – prvi korak u ostvarivanju punih potencijala!

Kroz interaktivne zadatke, sudionici su saznali kako razumijevanje i osvještavanje vlastitih emocija igra ključnu ulogu u boljem razumijevanju nas samih te su otkrili kakav nas način razmišljanja sprječava u ostvarivanju vlastitih snova i dobivanju onoga što želimo, a ne što mislimo da želimo u životu. Cilj je bio omogućiti polaznicima da sa sobom ponesu nekoliko jednostavnih i praktičnih tehnika za ostvarivanje potencijala koje mogu svakodnevno koristiti.


O voditeljici radionice:

Elliy Peng Elliy Peng je tajvansko-američkog podrijetla, bivša studentica teorijske fizike i kozmologije na Sveučilištu Paris-Sud te fizike i psihologije na Sveučilište Yale na kojemu je diplomirala s pohvalama. Također, osnivačica je i dizajnerica robne marke Loop Theoryte osnivačica Invisibli, globalne organizacije čija je misija aktivno promicanje mira, povezanosti i pozitivne promjene kroz empatično razumijevanje.

hrHrvatski